Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche

Inhuren

Heeft uw evenement een link met gezondheid, bewegen of ontspanning? Dan kan het BMS Massageteam ervoor zorgen dat uw deelnemers, medewerkers, klanten of bezoekers goed verzorgd worden!

Sportevenementen

Tijdens sportevenementen is de rol van het BMS massageteam voornamelijk het verzorgen van de deelnemende atleten door middel van een stimulerende- of een ontspannende massage vóór of ná een sportactiviteit, het behandelen van blessures, het aanleggen van preventieve tape- of bandageconstructies en waar nodig het verlenen van eerste hulp.

Werkvloer

Het BMS Massageteam verleent haar diensten in groeiende mate ook aan bedrijven. Zo kunnen de masseurs uiteraard ingehuurd worden ter ondersteuning van een sportdag, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld voor een verwendag. Maar ook op de werkvloer zelf speelt het BMS Massageteam een steeds belangrijkere, preventieve, rol.

Lage rugpijn en nek- of schouderklachten kunnen met bijvoorbeeld een stoelmassage laagdrempelig, effectief en op de werkplek behandeld worden. Ook vermindert het de kans op RSI.

Brochure

Een compacte brochure over het BMS Massageteam en haar activiteiten kunt u hier als PDF downloaden

Beurzen

Het BMS Massageteam is inmiddels ook een graag geziene verschijning tijdens diverse beurzen en bijeenkomsten. Vaak zijn dit evenementen met een sportief karakter zoals een bijeenkomst van fitness-instructeurs. Maar soms is het BMS Massageteam puur aanwezig in een promotie-rol.

Contact

Voor meer informatie over het BMS Massageteam kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren